City Breaks

  HOTEL AVALA RESORT & VILLAS- Budva -   

Çmimi për Dhomë
Tipi i Dhomes Akomodimi Shërbimi 11.05.2021 - 31.05.2021
DHOMË STANDARDE 1 Natë BB 100€
2 Natë BB 200€
3 Natë BB 270€


  
 Në çmim përfshihet:

* Akomodimi në Dhomë Standarde

* Mëngjes në restaurantin Avala

* 20% zbritje për personin e tretë që ndan dhomën

Përdorimi falas i saunës, pishinës së brendshme, palestër, xhakuzi dhe banjë turke


20% zbritje në trajtimet SPA plus një trajtim falas 30 min.


Përdorimi falas i parkingut të hotelit.Politika për Fëmijët:

* Qëndrim falas për 2 fëmijë deri në 12 vjeç


 


 


Kushtet e përgjithshme:* Paketa nuk përfshin taksën e qëndrimit dhe sigurimin që është 1.50 euro për person për ditë

* Numri i kufizuar i dhomave me çmimin e paketës

* Shërbimet e pa përdorura nuk do të zbriten nga çmimi i paketës

* Trajtimet SPA duhet të rezervohen paraprakisht në recepsionin e hotelit