Mali i Zi

  

AZUL BEACH RESORT- Ulqin -  


Çmimi për Person
KIWI DOUBLE ROOM ULTRA ALL INCLUSIVE (Long Beach)
Tipi i Dhomes Shërbimi 30.05.2021 - 12.06.2021 13.06.2021 - 05.07.2021 06.07.2021 - 31.08.2021 01.09.2021 - 12.09.2021 13.09.2021 - 30.09.2021
SGL ROOM UAI 72€ 90€ 120€ 90€ 75€
2 ADL UAI 48€ 60€ 80€ 60€ 50€
3 ADL UAI 48€ 60€ 80€ 60€ 50€
Kapaciteti i dhomës: 3 të rritur ose 2 të rritur dhe 1 fëmijë Madhësia e Dhomës: 19 - 21 m2


DOUBLE ROOM ULTRA ALL INCLUSIVE
Tipi i Dhomes Shërbimi 30.05.2021 - 12.06.2021 13.06.2021 - 05.07.2021 06.07.2021 - 31.08.2021 01.09.2021 - 12.09.2021 13.09.2021 - 30.09.2021
SGL ROOM UAI 98€ 113€ 150€ 113€ 98€
2 ADL UAI 68€ 75€ 100€ 75€ 65€
3 ADL UAI 68€ 75€ 100€ 75€ 65€
Kapaciteti i dhomës: 3 të rritur ose 2 të rritur dhe 1 fëmijë Madhësia e Dhomës: 21 m2


TWO BEDROOM SUITE ULTRA ALL INCLUSIVE
Tipi i Dhomes Shërbimi 30.05.2021 - 12.06.2021 13.06.2021 - 05.07.2021 06.07.2021 - 31.08.2021 01.09.2021 - 12.09.2021 13.09.2021 - 30.09.2021
SGL ROOM UAI 111€ 128€ 168€ 128€ 111€
2 ADL UAI 74€ 85€ 112€ 85€ 74€
3 ADL UAI 74€ 85€ 112€ 85€ 74€
Kapaciteti i Suitës: 2 të rritur + 2 fëmijë ose 3 të rritur dhe 1 fëmijë Madhësia e Suitës: 34 m2


TWO BEDROOM FAMILY SUITE ULTRA ALL INCLUSIVE
Tipi i Dhomes Shërbimi 30.05.2021 - 12.06.2021 13.06.2021 - 05.07.2021 06.07.2021 - 31.08.2021 01.09.2021 - 12.09.2021 13.09.2021 - 30.09.2021
SGL ROOM UAI 116€ 132€ 173€ 132€ 116€
2 ADL UAI 77€ 88€ 115€ 88€ 77€
3 ADL UAI 77€ 88€ 115€ 88€ 77€
Kapaciteti i Suitës: 2 të rritur + 4 fëmijë ose 4 të rritur dhe 2 fëmijë Madhësia e Suitës: 42 m2


PREMIUM TWO BEDROOM SUITE ULTRA ALL INCLUSIVE
Tipi i Dhomes Shërbimi 30.05.2021 - 12.06.2021 13.06.2021 - 05.07.2021 06.07.2021 - 31.08.2021 01.09.2021 - 12.09.2021 13.09.2021 - 30.09.2021
SGL ROOM UAI 135€ 150€ 195€ 150€ 128€
2 ADL UAI 90€ 100€ 130€ 100€ 85€
3 ADL UAI 90€ 100€ 130€ 100€ 85€
Kapaciteti i Suitës: 3 të rritur + 1 fëmijë ose 2 të rritur dhe 2 fëmijë Madhësia e Suitës: 38 m2


 POLITIKA PËR FËMIJËT:Fëmija deri 0-2.99 vjeç freeFëmija e parë 3-12.99 zbritje -50%Fëmija e dytë 3-12.99 zbritje -75%

Qendrim minimal 3 netë për periudhën:

Qershor, Korrik dhe Gusht


Taksat e qytetit paguhen për natë në recepcion të hotelit:Të rriturit- 1.5€

12-17 vjet - 1€

0-11 vjet - 0.50€