Dimri 2021

 - PAKETA E SKIJIMIT -

HOTEL STRAZHITE APONDONJE HOTEL TJETËR TË NGJAJSHËM- Bansko -    

Çmimet për Person
Netët Tipi i Dhomës Shërbimi 11 Mars - 3 Prill
4 netë / 3 ditë ski DOUBLE ROOM HB 370€
5 netë / 4 ditë ski DOUBLE ROOM HB 450€
6 netë / 5 ditë ski DOUBLE ROOM HB 535€
7 netë / 6 ditë ski DOUBLE ROOM HB 620€
10 netë / 9 ditë ski DOUBLE ROOM HB 870€
14 netë / 13 ditë ski DOUBLE ROOM HB 1,135€


  NË ÇMIM PËRFSHIHËT:Qëndrim në dhomë dyshe Shërbim HB gjysëm pansionMëngjesi në byfe të hapur dhe DarkëLIFT PASSPaisjet e Ski ose SnowbordShkolla për Ski ose SnowbordMbrëmje e prezantimit të SkijimitBus për Stacionin e ashensorit të gondolësPërdorimi falas i pishinës së brendshme, palestrës, saunës dhe banjë e avullit SHTESAT:-Krevat shtesë për të rritur / divan i palosshëm i vetëm / paguan çmimin e rregullt-Shtesë për dhomë teke 10,00€ për natë POLITIKAT PËR FËMIJËT:-Fëmija deri në 6.99 vjet / në krevat shtesë / divan i palosshëm i vetëm janë FALAS-Fëmija deri në 6.99 vjeç / në shtrat të rregullt - 60% Zbritje-Fëmija 7-12 vjeç / në shtrat shtesë / divan i palosshëm i vetëm -60% Zbritje-Fëmija 7-12 vjeç / në shtrat të rregullt / - 30% Zbritje SHKOLLA E SKIJIMIT:Shkollimi i Skijimit në të gjitha paketat është 3 ditë / 2 orë në ditëNuk ofrohet shkollë për ski / snowboard për fëmijë deri në 7 vjeçNuk ofrohet asnjë shkollë për Snowboard për fëmijët deri në 12 vjeç POLITIKAT E ANULIMIT:15 ditë para Arritjes - pa gjobë

14-0 ditë para Arritjes tarifohet gjoba - 50% të shumës së duhur TAKSA TURISTIKE :10€ Për Person