City Breaks

BIANCA RESORT & SPA- Kolashin -   
PAKETA INDIVIDUALE
Tipi i Dhomes Shërbimi 05 JANAR - 12 MARS
DIELE - ENJTE PREMTE - SHTUNE
SNGL DBL SNGL DBL
STANDARD ROOM HB 70€ 58€ 80€ 68€
SUPERIOR / TWIN HB 70€ 58€ 80€ 68€
EXECUTIVE JUNIOR SUITE (2 PAX) HB 194€ 215€
EXECUTIVE SUITE (2 PAX) HB 260€ 269€
PRESIDENTIAL SUITE (4 PAX) HB 1300€ 1300€


 - Çmimet janë për person në ditë për dhomat standarde, superiore / dyshe dhe dhoma ekzekutive.

Çmimet për suitat janë për njësi në ditë, shfrytëzimi i paracaktuar 2 + 2 persona.

 


 


SHTESAT:


- Shtesa për të rriturit për personin e tretë është 50% e tarifës ditore / e mundshme në Superior, Dhoma Ekzekutive & Junior Suite

- Shtesë për Drekë 10 € për person


 


 


Politikat për fëmijët:


- Fëmija deri në 4.99 vjeç Falas

- Fëmija nga 5 -12 vjeç paguan 19,00 € në ditë 


Taksa e detyrueshme e qëndrimit dhe shtesa e sigurimit:

* Të rriturit - 1,50 € për person / natë

* 12- 17.99 vjeç - 1.00 € për person / natë


 


* Krevat shtesë i mundshëm në Superior, Dhomë Ekzekutive dhe Junior & Executive Suite

 


1.Djepi për Foshnje: Falas

2. Të gjithë mysafirët kanë të drejtë të përdorin FALAS pishinën e Brendshme, objektet e Fitnesit dhe Saunës dhe internetin Wi Fi

3. Parking falas për të gjithë mysafirët e Resortit

4. Të gjitha dhomat janë dhoma jo duhan pirëse


 


 


PAKETA E DIMËRORE
Periudha Qendrimi minimal Shërbimi Totali për 2 Pax Totali për SNGL Fëmija nga 7-12 vjeç për netë

Junior Suite paketa totale për njësiExecutive Suite  paketa totale për njësiPresidential Suite paketa totale për njësi


PAKETA E VIKENDIT 3 Netë HB 399€ 324€ 14€ 635€ 770€ 3315€
 DIELE - ENJTE 5 Netë HB 580€  465€  12€  925€  1155€  4160€ 
5 JANAR - 10 MARS 7 Netë HB 785€  630€ 10€  1260€  1530€  6370€ 
  5 JANAR - 10 MARS 10 Netë HB 1020€  815€ 8€  1660€ 2080€ 7800€


 
 Paketa përfshin Mëngjes dhe Darkë

Fëmija nga 0-6.99 vjeç Falas

Aksesi në Spa & Qendra e Fitnesit (pishinë, sauna, banjo turke, palestër dhe dhomë relaksi)


Parking,  Wi Fi