Dimri 2021

BREZOVICA HOTEL & SPA- Brezovicë -   
Çmimi për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi Çmimi
STANDARD ROOM BB 59€
JUNIOR SUITE BB 80€
DELUXE SUITE BB 95€
PRESIDENTIAL SUITE BB 150€


 
 
Në çmim përfshihen:Mëngjesi

Hyrja ne SPA Center ku mund të shfrytëzohen:

3 Pishina

3 Sauna

2 Jakuzi ( i brendshëm dhe i jashtëm)

Fitnesi POLITIKAT PËR FËMIJËT:- Fëmija deri në moshën 5.99 vjeç falas.- Fëmija 6 deri ne 12 vjeç paguajnë 50%

Nese dy fëmijet janë nga 6-12 vjeç paguajnë nga 50%