Dubai 2021

     PRANVERË NË DUBAI DHE ABU DHABI   


Çmimi për Person
Tipi i Dhomes Akomodimi Çmimi
DOUBLE ROOM 4NETË / 5DITË 599€
DOUBLE ROOM 8DITË/ 7NETË 699€


  

 NE CMIM PERFSHIHET:

FLUTURIMI DIREKT TIRANE-DUBAI-TIRANE


AKOMODIM: 4 OSE 7 NETË NË HOTEL ALOFT MEAISAM MARRIOTT

VIZITOHEN DUBAI DHE ABU DHABI


MËNGJESET NË HOTEL

TRANSFERI DHE SHETITJE

SHOQ
ËRUES SHQIPTARË GJATE GJITHË UDHËTIMIT

NISJE ME DATAT 4NETË/ 5DITË:

9, 12, 16, 19, 23, 26 Maj

NISJE ME DATAT 7NETË/ 8DITË:

6, 9, 12, 13, 16, 19, 20, 23, 26 Maj.