Pushime Ekzotike

   DUBAI, ABU DHABI DHE ZANZIBAR

 8 ditë/ 7 netë prej 1199€ për person në dhomë dyshe

Nisja me 6 Qershor 

Çmimi për Person
Dhoma dyshe Shërbimi Çmimi
Hotel Aloft Me'aisam Dubai BB 1199€
Hotel Royal Zanzibar AI


 
 
Në pagesë përfshihen:

- Bileta e aeroplanit: Tirana - Dubai - Zanzibar.

- Akomodimi në Dubai Hotel Aloft Me'aisam Dubai 4*, fjetje me mëngjeset.

- Akomodimi në Zanzibar Hotel Royal Zanzibar 5*, All Inclusive.

- Transferet prej aeroporteve per hotel dhe anasjelltas.

- Shëtitjet me Autobus sipas Programit.

- Shoqërues shqipëtar në Dubai.

- Guida vendase në disa shëtitje.

- Taksat e aeroporteve