FAFA

 GRAND BLUE FAFA RESORT
Tipi i Dhomës Sherbimi Qershor Korrik Gusht Shtator
DOUBLE DELUXE ROOM AI 60€ 65€ 65€ 55€


 

 

FAFA PREMIUM HOTEL
Tipi i Dhomës Sherbimi Qershor Korrik Gusht Shtator
DOUBLE DELUXE ROOM AI 50€ 60€ 60€ 50€


*Çmimet janë për person* Ne cmim perfshihet :

Akomodim ne Double Deluxe Room

Mëngjesi, Dreka, Darka

Pijet alkoolike dhe jo alkoolike lokale të pa kufizuara nga ora 10:00 deri në 22:00


Shtretër dielli dhe Çadra

Parking

  WI-FI Shtesat :

  Dhoma teke +70€ çmimit fillestar

 Politikat e fëmijëve :

Femija 1-re : 0-5.9 falas

Femija 1-re: 6-11.9  50% uljeFemija 2-te : 0-3.9 – Falas

Femija 2-te: 4-11.9 30% ulje