Durrës

★★★★★VELIPOJA GRAND EUROPA RESORT  Çmimi për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 01.05.2021 - 30.06.2021 01.07.2021 - 31.08.2021 01.09.2021 - 31.10.2021
DHOMA DYSHE AI 66€ 69€ 66€
FB 45€ / /


 
 
Çmimi përfshin gjithë taksat e aplikueshme sipas ligjit (TVSH+City Tax). Politikat e fëmijëve dhe personi i tretë & i katërt në dhomë :

● Fëmija 0-2.99 Vjeç (krevat me dy te rritur) – falas.

● Çdo krevat shtese per femije ne dhome tarifohet 20 Euro/nata.

● Femija me moshe 3-11.99 Vjec ( ne dhome me dy te rritur) – 30 % discount

● Suplementi per akomodim dhome teke: (+80%)

● Person i 3-te dhe/ose i 4-rt adult shtese ne dhome tarifohet me 100 % nga cmimi/adult/nate.


Konceptin All inclusive mund ta gjeni në këtë link : pdf.png