Dimri 2021

HOTEL SCARDUS- Popova Shapka -  Çmimet vlejnë për Akomodime 2 netë e më tepër

 


Çmimi për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 12.01.2021 - 31.03.2021
SINGLE ROOM HB 55€
DOUBLE, TRIPLE ROOM HB 45€


 


  
NË ÇMIM PËRFSHIHËT:

Akomodimi me mëngjes dhe Darkë

Mëngjesi: Byfe e Hapur

Darka: Sallatë/Supë, Ushqimi Kryesorë dhe ëmblsirë. (Pijet nuk janë të përfshira në çmim)

Parking Privat

WI-FI


SPA Qendra


2 Pishina (Për Fëmijë dhe Për të Rritur)


2 Sauna fine dhe 1 Turke


Fitness Qendra

POLITIKAT PËR FËMIJËT:

Fëmijët deri 0-4 vjeç janë pa pages

Fëmijët nga 5-11 vjeç paguajnë 50% e vlerës