Mali i zi

★★★★IBEROSTAR BELLEVUE- ALL INCLUSIVE -  Oferta Speciale

 çmimi vlen deri me 03.06.2021 

Çmimi për person
Tipi i Dhomës Shërbimi Çmimi

DOUBLE ROOM


AI 59€


   Në çmim përfshihet:

Akomodim në dhomë dyshe

Sherbimi All-inclusive

Pishina

SPA

Parking SHËNIM:Kapaciteti maximum për dhomë 2+2

Ekstra pagesë për fëmijë deri 14.99 vjeç 10€ në netë


  Kujdes:

Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.

Taksat janë:

• Hotel 3* dhe 4*:

- €1.50 për person të rritur në 
netë

- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në netë

- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në netë