Mali i zi

★★★★

IBEROSTAR 

BIJELA
DELFIN

BIJELA PARKOferta Speciale për rezervimet e bëra deri me 31.05.2021

 Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi MIN MAX 28.05.2021 - 05.06.2021 06.06.2021 - 26.06.2021 27.06.2021 - 10.07.2021 11.07.2021 - 28.08.2021 29.08.2021 - 26.09.2021 27.09.2021 - 31.10.2021
DBL STANDARD AI 2 2 35€ 45€ 55€ 65€ 55€ 35€
DBL SIDE SEA VIEW AI 2 2+2 40€ 50€ 60€ 70€ 60€ 40€
DBL SEA VIEW AI 2 2+2 45€ 55€ 65€ 75€ 65€ 45€
FAMILY ROOM AI 2 2+2 80€ 100€ 120€ 140€ 120€ 80€
* FAMILY ROOM Çmimi për dhomë *Hotelet hapen me 28.05.2021

Çmimet janë per person për netë

Të gjitha reservimet mundë të anulohet 15 ditë para arritjës pa penalti

Në rast të mos hapjës së IBEROSTAR BIJELA DELFIN mysafirët do të akomodohen 
IBEROSTAR BIJELA PARKTaksa e qëndrimit dhe sigurimi 1,20 euro për person për netë nuk janë të përfshira në çmim dhe duhet të paguhen nga klienti;

Fëmijët deri në 1.99 vjeç paguan vetëm sigurimin 0,20 EUR në ditë;

Fëmijët nga 2-18 vjeç paguan vetëm sigurimin 0,60 EUR në ditë;

Fëmija i parë deri në 12 vjeç FREE, fëmija i dytë paguan 50%;

Dhoma FAMILY ROOM / fëmija deri në 11.99 vjeç FREE / nga 12 vjeç deri në 18 vjeç Paguajn 50%;

1CHD + 1ADL do të faturohet si 2 ADL;

2 CHD + 1ADL do të faturohet si 2 ADL + 1CHD;

Personi i tretë paguan 70%