Durres

KLAJDI RESORT

 Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi Maj Qershor Korrik-Gusht Shtator Tetor-Dhjetor
DOUBLE ROOM BB 60€ 75€ 90€ 75€ 60€
DELUXE ROOM BB 65€ 80€ 100€ 80€ 65€
TRIPLE ROOM BB 70€ 95€ 110€ 95€ 70€
FAMILY ROOM BB 90€ 130€ 140€ 130€ 90€
DELUXE KING SUITE BB 130€ 150€ 180€ 150€ 130€
DELUXE QUEEN SUITE BB 100€ 120€ 150€ 120€ 100€
PRESIDENTIAL SUITE BB 100€ 120€ 150€ 120€ 100€


  POLITIKAT E FËMIJËVE:Fëmija i parë 0-4.99 vjeç (me dy te rritur) Falas

Fëmija i dytë 0-4.99 vjeç (me dy te rritur) + 15€ në natë

Fëmija i parë 5-11.99 vjeç (me dy te rritur) -50% zbritje

Fëmija i dytë 5-11.99 vjeç (me dy te rritur) - 20% zbritje

Fëmija i parë dhe i dytë 5-11.99 vjeç (me dy te rritur) -20% zbritje

Personi i tretë i rritur: -20% zbritje

Personi i katërt i rritur: -10% zbritje

Supplement për dhomë teke: -15% zbritje (të cmimit te dhomes dyshe)