Dimri 2021

 HOTEL MAGRA AUSTRIA- Bogë -   


Çmimi për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi Çmimi
DHOMA DOPIO BB 49€
DHOMA TRESHE BB 59€
DHOMA KATËRSHE BB 69€
DHOMA VIP BB 99€
VILLAT
VILLA 150m2

(Dy dhoma te gjumit dhe sallon) Akomodim 4-6 persona
AKOMODIM 79€
VILLA 120m2

(Dy dhoma te gjumit dhe sallon) Akomodim 4 persona
AKOMODIM 79€
VILLA DELUXE

(Dy dhoma te gjumit, sallon dhe kuzhine, jacuzzi ne hapsiren e banjos) Akomodim 4-6 persona
AKOMODIM 200€
SHËRBIMI I MËNGJESIT 3€ Për person


 
OPSIONALE SHËRBIMI I MËNGJESIT PËR VILLAT