Dimri 2021

 INTER HOTEL SANDANSKI- Sandanski -  


Çmimet vlejnë deri 31.03.2021
Tipi i Dhomes

Per person për Netë
Premte dhe të Shtunën Diele deri të Enjëtën 7 Netë e më tepër
BB HB BB HB BB HB
SHTRETËR 1/2 NE DHOME LUXURY 43.00€ 55.00€ 34.50€ 46.00€ 33.00€ 45.00€
SHTRETËR 1/2 NE DHOME SUPERIOR 52.00€ 64.00€ 41.50€ 53.50€ 40.00€ 52.00€
1/1 DHOME LUXURY 68.00€ 80.00€ 55.00€ 67.00€ 54.00€ 66.00€
STANDARD STUDIO (2 PAX) 124.00€ 148.00€ 100.00€ 124.00€ 96.00€ 120.00€
LUXURY APARTMENT (2 PAX) 140.00€ 164.00€ 112.00€ 136.00€ 108.00€ 132.00€
SHTESAT:
FËMIJËT / 4-11.99 / (SHTRETËR T'REGULLT) / 8.00€ / 8.00€ / 8.00€
FËMIJËT / 4-11.99 / (SHTRETËR SHTESË) 12.00€ 20.00€ 10.00€ 18.00€ 10.00€ 18.00€
FËMIJËT / 4-11.99 / (SHTRETËR SHTESË, STUDIO STANDART DHE APP.) / 8.00€ / 8.00€ / 8.00€
FËMIJËT / 12-15.99 / (DHOME, STUDIO, APP.) 28.00€ 40.00€ 28.00€ 40.00€ 22.00€ 33.00€
/ I RRITUR / SHTRETËR SHTESË, STUDIO, APP. 28.00€ 40.00€ 28.00€ 40.00€ 22.00€ 33.00€


  Çmimet janë për person (për studio dhe apartament janë për 2 persona) dhe përfshijnë:ShtretërMëngjes /DarkëPërdorimi i pishinës së brendshme dhe të jashtme me ujë mineralSaunaBanjë me avull,Palestër,Parking,Internet.Politikat e Anulimit:

(1) Ndryshimet në emrat e mysafirëve mund të bëhen falas tre ditë para ditës së Arritjes së rezervimit, ose më herët. Pas kësaj shuma e natës së parë do të tarifohet si gjobë për ndryshimin.


 (2) Në rast të modifikimeve dhe anulimeve në ditën e Arritjes, mos shfaqje ose nisje e hershme -shuma totale e rezervimit nuk është subjekt i rimbursimit, por do të mbahet nga hoteli si njëtarifë anulimi.