Tiranë

 SELECT HILL CONFERENCE & SPA

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomës Sherbimi 01.01.2021 - 31.05.2021 01.06.2021 - 31.09.2021
DOUBLE STANDART ROOM BB 25€ 40€
DELUXE ROOM (MOUNTAIN VIEW) BB 35 60
DELUXE ROOM (POOL VIEW) BB 40€ 70
SUPERIOR SUITE BB 75 110
EXECUTIVE SUITE BATHTUB BB 60 90
TRIPLE ROOM STANDARD BB 75 120
FAMILY ROOM STANDARD BB 100 160
SINGLE ROOM STANDARD BB 40 /
 Në çmim përfshihet:Akomodimi me mëngjes

Pishina e brendshme dhe SPA punon 24 ore

Parking 

Wifi

Shërbim 24 ore


  Politika për fëmijët:Fëmijët deri 5.99 vjeç freeFëmijët nga 6-11.99 vjeç paguajnë 50%