TiranëTE STELA RESORT

  Çmimi për Person
Tipi i Dhomës Sherbimi Çmimi
SINGLE ROOM BB 35€
DOUBLE ROOM BB 20€
HB 32€


 Në çmim përfshihet:

BB (Akomodim, mëngjes dhe pishina)

HB (Akomodim, mëngjes, darkë, SPA, pishina) Politikat për Fëmijët:

Fëmija deri 0-3.99 vjeç free
Fëmija nga 4-11.99 vjeç paguan 50%Fëmija 12 vjeç e lartë paguan si i rritur