TiranaÇmimet    nga 20€


TE STELA RESORT


OFERTË SPECIALE
Nata

 Tiranë

*mëngjes dhe fjetje
Çmimet nga 25€


SELECT HILL CONFERENCE&SP


OFERTË SPECIALE
Nata

 Tiranë

*mëngjes dhe fjetje
Çmimi   18€


HOTEL PRESTIGE


OFERTË SPECIALE
Nata

 Tiranë

*mëngjes dhe fjetje