VlorëÇmimet    nga 30€


HOTEL REGINA BLU


OFERTË SPECIALE
Nata

 Vlorë

*mëngjes dhe fjetje
Çmimet nga 30€


HOTEL REGINA CITY


OFERTË SPECIALE
Nata

 Vlorë

*mëngjes dhe fjetje
Çmimi nga 30€


HOTEL REGINA GARDEN


OFERTË SPECIALE
Nata

 Vlorë

*mëngjes dhe fjetje